Hitta svaret på dina drömmar!

Ibland finns den bara där och skaver. En dröm som du ser som hopplöst långt borta eller ett problem som du upplever i din verksamhet. Det kan kännas som om du tryckt ned din verksamhet i ett par jeans från 80-talet med alldeles för litet bälte. Du som ser behovet har oftast ett riktigt bra svar på en lösning.

I Sverige och EU finns det en mängd organisationer som kan hjälpa dig förverkliga dina drömmar och skapa en lösning som passar marknaden. Det kan handla om såväl offentligt finansierade aktörer och aktörer som är finansierade på andra sätt, bland annat genom privata medel. När du får en idé som du vill utveckla så är det många gånger värt att se vilka företagsfrämjande aktörer som kan hjälpa dig komma vidare.

Är mjuka medel en lösning?

Det offentliga stöden och bidragen finns i en mängd olika former för att komplettera det finansiering och stöd som privata aktörer som rådgivare, banker och konsulter erbjuder. Vissa så kallade mjuka medel kan du ta del av utan större ansträngning medans andra medel kräver att du i konkurrens med andra ansöker om medel som t.ex. en myndighet utlyser. 

Fördelen med mjuka medel är att du får möjlighet att förverkliga dina drömmar och utveckla din verksamhet och samtidigt får behålla den avkastning och värdeökning som investeringen skapar. Varför stöden och bidragen ges är ofta för att det finns en samhällsnytta att idéer inte blir liggande i byrålådan om de uppfyller vissa kriterier. Nackdelen är att du måste kunna visa just den nytta som den företagsfrämjande aktören vill se, vilket kan vara såväl tidsödande och i vissa fall styra din idé långt bortom de möjligheter du ser. 

Vi kan vara din medspelare

Att hänvisa dig till rätt aktör inom stödsystemet är en självklar kostnadsfri service vi erbjuder, men genom IYC Consulting AB har vi möjlighet att även vara en konstruktiv medspelare som handgripligen kan stötta dig med administration och dokumentation, sådana uppgifter som kan ta energi. Vi vill att du ska få ut mesta möjliga värdet av de stödfunktioner som samhället erbjuder. Vårt mål är att kompletterar stödsystemet med sådana uppgifter många gånger faller mellan stolarna. 

IYC Consulting AB kan vara en medspelare i ditt arbete att bedöma och leta upp de stöd och bidrag som passar din verksamhet. Genom våra tjänster har du möjlighet att lägga din tid och energi på det du vill förverkliga och utveckla. Vi stöttar upp med inspel och konkret rådgivning om vilka stöd som passar dig. 

ERBJUDANDE BOLLPLANK VID PROJEKTANSÖKAN, 1 500 kr exkl moms.

I erbjudandet ingår upp till 3 timmars stöd med att bolla enklare ansökningar utifrån dina behov. Innan vi börjar arbetet tillsammans går vi igenom vilka delar uppdraget ska innefatta så du får en tydlig uppfattning om vad vi erbjuder dig.

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt första samtal för att se om och hur vi kan hjälpa dig.

Vill du veta mer kontakta mig på:
paula@yourcorner.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *